Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Скандален видеоклип на насилие от деца над дете в неравностойно положение обикаля социалните мрежи /Видео и Снимки/

Скандален видеоклип на насилие от деца над дете в неравностойно положение обикаля социалните мрежи /Видео и Снимки/

Шокиращ видеоклип с насилие от деца над дете в неравностойно положение обикаля социалните мрежи.

Кадрите са заснети в Перни, съобщават източници на Днес България.

На каченият от неизвестен профил видеоклип се вижда, как две момичета се гаврят с младеж на тяхната възраст. Причина, че бил казал нещо лошо за тяхна приятелка.

Едното от момичетата е запретнало ръкави и налага с шамари момчето, което плаче и му натиска главата към стена за да му е удобно да го бие. Другото се смее истерично и с огромно задоволство от случващото се.

„Невероятно и жалко. Каква е тази агреси сред подрстващите не мога да разбера. Нямат ли родители, които да ги възпитават. Изтървана работа. Дано близките им си ги разпознаят във видеоклипа и да вземат мерки. Това е поредната сцена показваща деградацията на обществото ни“, коментират хора под видеоклипа.

От Днес България призоваваме социалните служби и полицията да се самосезират, като издирят участниците в клипа и вземат мерки по изясняване на случая, както и да бъдат санкционирани родителите на въпросните момичета-насилници.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x