Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779
17.07.2024

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Скандално! Над закона ли е ресторант „Малина“ в к.к. „Слънчев бряг“? (снимки и видео)

Скандално! Над закона ли е ресторант „Малина“ в к.к. „Слънчев бряг“? (снимки и видео)

Screenshot

Беззаконието в най-големия курортен комплекс на Южното Черноморие продължава с пълна сила. Собственикът на заведение „Малина“ продължава да прави каквото си поиска и явно си мисли, че е над закона.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Вчера „Днес България“ сигнализира за незаконно разположени саксии, чрез които се обособява солидно и напълно нерегламентирано място. Установихме, че земята, на която са поставени саксиите и другите атрибути не е собственост на притежателя на ресторант „Малина“ и той няма правото на това.

От „Днес България“ отново приканваме институциите, в т.ч. РПУ – Несебър и Слънчев бряг АД, да се самосезират с цел преустановяване на тази нерегламентирана дейност от страна на шефа на ресторант „Малина“. Нужни са адекватни мерки, за да се избегне по-нататъшна проява на нахалство от страна на собственика на въпросното заведение и той да престане да обсебва улица, която не е негова.

Screenshot

От „Днес България“ питаме също има ли „чадър“ над собствениците на това заведение. Призоваваме институциите да докажат, че такъв няма, като вкарат закона в действие.  

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x