Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Заради лична изгода инсценираха скандал с украински граждани, настанени в базите на БДЖ в Приморско и Варна

Заради лична изгода инсценираха скандал с украински граждани, настанени в базите на БДЖ в Приморско и Варна

Възмутени украински граждани, настанени по програмата за хуманитарно подпомагане в почивните бази на БДЖ в град Приморско и град Варна се свързаха с нас във връзка с публикувани статии в медийното пространство. Публикуваме текста, който ни изпратиха, без редакторска намеса.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

„От името на всички настанени украински граждани в почивните бази на БДЖ в град Приморско и град Варна, бихме искали да отбележим , че в базите няма никакво недоволство срещу служителите на БДЖ, които отговарят за почивната дейност.

Напротив, ние сме доволни и благодарни за предоставения подслон вече 2 г. – от месец Юни 2022г. и постоянно оказваното ни съдействие за осигуряването на всичко необходимо по време на престоя ни в тези трудни и тежки за нас времена. Настояваме да не бъдем замесвани в несъществуващи скандали.

Благодарни сме за подкрепата, която срещаме от цялото ръководство и целия персонал на почивните бази. Огорчение буди фактът, че престоят ни и положението, в което се намираме , се използват от недоброжелатели за преследване на лични цели, чрез разпространение на невярна информация в общественото пространство.

Надяваме се, че с настоящата позиция ще опровергаем веднъж завинаги разпространената невярна информация. С писмо, изпратено до ръководството на почивните бази на БДЖ в град Приморско и град Варна, което е подписано от всички настанени украински граждани, сме изразили нашата позиция и подкрепа.“

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x