Информационен сайт „Днес България” търси да назначи журналист на постоянен трудов договор. Изисквания: висока езикова култура, добра компютърна грамотност, добра комуникативност, умения за работа в екип, амбициозност, отдаденост, лоялност, коректност. Документи изпращайте на имейл: dnesbulgaria@gmail.com
Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Слънчев бряг посреща Джулай морнинг

Посрещането на първото юлско утро на българското Черноморие е традиция, която вече е без аналог в света. Началото е поставено преди 43 години, като е повлияно от световното хипи-движение и волния дух на 60-те на миналия век.

Тази година Слънчев бряг ще бъде домакин на специално събитие посветено на Джулай морнинг. То ще се състои на 30 юни (петък) в Bedroom beach и в него ще вземат участие атрактивни артисти и популярни имена от родната хаус сцена. Зад пулта на клуба ще застанат пионерите в електронното звучене – Pacho & Pepo. Още през 2012 двамата дават начало на поредица от уникални  партита за Джулай морнинг на Сacao Beach. Те са на международната сцена над 20 г., познати с множество издадени ремикси и запомнящи се участия на Ибиза, Маями, Лондон и Берлин.

Всъщност партита в Слънчев бряг ще започнат седмица по-рано, когато официално се открива летния сезон. Това ще се случи на 23 и 24 юни в Bedroom beach. Специално за събитието пристига една от най-актуалните звезди на френската клубна сцена – YAHMI. В момента той е резидент на луксозния клуб Matignon Paris, който се намира в сърцето на Шанзе-Лизе. Артистът идва в България след поредица участия в Маракеш, Виена, Монреал и Люксембург.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x