Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Спортно събитие край морето: Царево спортува от 12 до 14 юли

Община Царево кани всички жители и гости на едно незабравимо спортно събитие, което ще се проведе от 12 до 14 юли под надслов „Царево спортува“. Това двудневно събитие обещава множество вълнуващи спортни мероприятия, които ще обединят хора от всички възрасти и ще донесат много радост и забавления.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Основни събития и спортни активности

Плувен маратон

Едно от основните събития в програмата е първото издание на плувния маратон Царево, който ще се състои на 13 юли в морския залив на града. Очаква се това състезание да привлече множество плувци от различни възрасти и нива на подготовка, като организаторите се надяват то да се превърне в традиция за Царево.

Бягане

За любителите на бягането ще има организиран маратон, който ще даде възможност на участниците да се насладят на красивите гледки около Царево, докато тестват своите физически възможности.

Плажен волейбол

Турнирът по плажен волейбол ще събере отбори от цялата страна, които ще се състезават за престижни награди. Плажният волейбол е чудесна възможност за забавление и спорт на открито.

Велообиколка

Велообиколката на региона е идеална за всички, които обичат колоезденето и желаят да разгледат красивите околности на Царево. Маршрутът е подбран така, че да предложи разнообразни пейзажи и интересни забележителности.

Зумба парти и каланетика

За тези, които предпочитат танците и гимнастиката, организаторите са подготвили зумба парти и занятия по каланетика. Тези активности са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали, и обещават много забавления и физическа активност.

Йога за деца и възрастни

Йога класовете ще бъдат разделени на две групи – за деца и за възрастни, като целта е да се предложат подходящи упражнения за всяка възрастова група. Йогата е чудесен начин за релаксация и поддържане на добра физическа форма.

Мини голф

Състезанието по мини голф ще даде възможност на участниците да демонстрират своите умения и точност в тази популярна игра. Мини голфът е подходящ за хора от всички възрасти и е чудесен начин за забавление с приятели и семейство.

Адвенчър парк и изненади

През целия уикенд, Адвенчър паркът ще предложи множество спортни изненади и активности за посетителите. Това е чудесно място за всички, които търсят нови приключения и желаят да прекарат времето си активно и забавно.

Участие на местната власт

Кметът на Царево и други представители на местната власт също ще вземат участие в събитията, демонстрирайки своята подкрепа към здравословния начин на живот и спортната култура в общината.

Събитието „Царево спортува“ обещава да бъде едно от най-запомнящите се събития за лятото, като обединява различни спортни активности и създава възможности за забавление и социализация. Всички участници ще имат възможността да се включат в различни спортни предизвикателства, да се забавляват и да създадат незабравими спомени. Не пропускайте да станете част от това невероятно преживяване в Царево!

4o

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x