Моля, подавайте сигнали на този номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Стана страшно! Войната в ЦСКА избухна!

Фенове на ЦСКА от всички известни фракции излязоха с обща декларация, в която критикуват остро управлението на клуба и защитават треньорската институция в Борисовата градина. Веднага възниква въпросът – какъв ще бъде отговорът на босовете в лицето на Гриша Ганчев. Преди време при подобна такава реакция бизнесменът обяви, че се оттегля.

Припомняме, че на мача с Левски (0:0) вчера се появиха транспаранти на „червените“ фенове, чрез които се намекваше какво предстои. „Ръководството с най-голям толеранс пропиля и последния си шанс“, пишеше на единия. Ето че днес всичко това е обосновано в дълго писмо.

Декларацията без редакторска намеса:

Армейци,

„Фен клуб Сектор Г“ е организация, за която през годините интересите на ЦСКА и Северната трибуна са били с приоритет пред абсолютно всичко останало. Както казахме и след първия 1/2-финал със „Славия“ – не сме нито слепи, нито глухи, за това дойде моментът да чуете и нашата позиция.

Ще започнем с далечната вече 2015 г. Гриша Ганчев пое ЦСКА с обещания за светло бъдеще и безоблачни хоризонти. Всеки от вас помни сезонът във „В“ група и това, което последва на финала с „Монтана“. Неслучайно я нарекохме „Купата на нашите мечти“…

Няма да влизаме в детайли и подробности какво последва след това, защото няма да ни стигне нито времето, нито мястото. Ще кажем само, че оценяваме, че емблемата и активите на старото дружество бяха закупени от страна на ръководството. Без този акт идентичността и историята на нашия клуб никога нямаше да бъдат там, където принадлежат – на ст. „Българска армия“. И с това се изчерпва всичко позитивно, което можем да кажем.

Годините минаваха една след друга, а всеки един сезон, сякаш като дежа вю, започваше и завършваше по един и същи начин. Треньорите идваха и си отиваха по абсолютно идентичен тертип – Нестор Ел Маестро, Любо Пенев, Бруно Акрапович, пак Любо Пенев, накрая и Стойчо Младенов. Не остана неопетнена легенда и светла личност, свързана с ЦСКА, която да не падна жертва на вътрешните игрички и интриги от страна на играчи, бившо-настоящи главни скаути, селекционери и гравитиращи около силните на деня субекти. И винаги след като бе свършила вече своята работа – да закрепи имиджово положението на ръководството след поредното уволнение и скандал. Таралежите май не изядоха змиите, а институцията „треньор на ЦСКА“ към днешна дата е тотално обезценена.

Какво да кажем за цялостния модел на управление? Или по-скоро тоталната липса на такъв? Отдел „Маркетинг“ практически не съществува, а всеки един от вас знае какво усилие коства да си закупиш официален артикул на клуба преди началото на всеки сезон. Отдел „Връзки с обществеността“ и начинът, по който клубът неглижира комуникационните си канали със своя предполагаем най-голям актив – публиката, води до липса на обратна връзка и всякаква представа за актуалните настроения и тенденции сред червената общност. Таблото на Армията не работи защото…няма кой да го включи. Лекари в клуба няма. За школата не искаме и да отваряме темата. На почти всички нива цари един повсеместен хаос.

Безспорен факт е, че това ръководство получи най-големия картбланш и кредит на доверие, които управленско тяло е получавало в историята на ЦСКА от страна на феновете. Но към днешна дата резултатите, които виждаме насреща, са отчайващи. И, моля ви, „заплатите се плащат навреме“ е абсолютно нормален процес в отношенията между всеки един работодател и неговите подчинени, а не грандиозно постижение.

Както и не можем да приемем, че второто място е цел за ЦСКА, а да се борим за титла е „големеене“.

Считано от днес, нашият праг на търпение към аматьорщината  в ЦСКА е преминат. Няма да толерираме повече нито ден такъв начин на управление на любимия ни клуб и официално снемаме доверието си в настоящото ръководство. Ако и оттук-нататък няма промяна към по-добро, запазваме правото си на последващи действия и крути мерки в името единствено и само на най-важното нещо в нашия живот – ЦСКА СОФИЯ!

oт Animals, Оffenders, МC, Оffice boys, Legion, Столична група, Butcher’s Brothers, Армейци Кюстендил, Boys Vidin, Youths Blagoevgrad, Разлог, Чирпанъ, CSKA SOFIA UK, Trapeza Boys

Споделете тази новина във фейсбук
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x