Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Станислав Иванов от ПП солташак на Бачийски или партийна цветарка?! /Снимки/

Станислав Иванов от ПП солташак на Бачийски или партийна цветарка?! /Снимки/

Доскорошният изключително приближен на Константин Бачийски -Станислав Иванов, е проходил политически в младежките структури на ГЕРБ.

След това Иванов започва да се издига в йерархията, като става нещастен сътрудник на депутат от ПП ГЕРБ в 44-тото Народното събрание.

На Станислав Иванов е бил предоставен пълен достъп до наличната обществена информация от НС.

В последствие Иванов става много близък и доверен човек на бургазлията със силни политически амбиции и председател на ПП СЕК -Коцето Бачийски. Станиславчо се е изявявал буквално, като негов личен шофьор.

Близки до двамата споделят, че той е бил винаги готов да защити словесно Коцето и неговите утопични идеи, въпреки липсата на компетентност, която бликала от посредствената му личност. Нямало тема по която политическият мигрант да не вземе дейно участие въпреки, че в повечето случаи се излагал, като „бургаска кифла“ с доводите и аргументите, които изтъквал.

Интересен факт е, че на тези избори за местна власт Станислав Иванов беше кандидат за общински съветник от листата на ПП-ДБ за Бургас под номер 9.

Дали това е бил премерен ход на Бачийски за да има доверен човек в редиците на Промяната или „силната любов“ между двамата е приключила -не се знае.

Не се знае и коя ще е следващата политическа партия или формация, в която ще намери убежище политическия номад Иванов. Хора, като него без едни могат, с едни не могат.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x