Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Стоян Копривленски с епична победа в Токио

Стоян Копривленски с епична победа в Токио

Стоян Копривленски и Буакау Банчамек се изправиха в тежък двубой в К-1 в Токио, Япония, който се оказа изключително напрегнат и вълнуващ.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Първи рунд

Двубоят започна с високо темпо, като двамата бойци разменяха разнообразни удари. Буакау успя да вземе лек превес в този рунд, демонстрирайки своите умения и опит. Въпреки това, Стоян Копривленски показа, че е готов за предизвикателството, посрещайки атаките на тайландската легенда и отбранявайки се успешно.

Втори рунд

Във втория рунд Стоян Копривленски започна по-добре, нанасяйки бързи и точни удари в главата на Буакау. Малко след това българският кикбоксьор успя да прати Буакау на земята, което беше ключов момент в двубоя. Този рунд определено принадлежеше на Копривленски, който показа своите умения и сила.

Трети рунд

В третия рунд Буакау започна да се цели повече в тялото на Стоян, опитвайки се да измори своя противник. В отговор, Копривленски използваше дясната си ръка и лоукикове, които му помагаха да държи дистанция и да контролира боя. Буакау демонстрира чудовищна издръжливост и започна да се налага леко над българина, но Копривленски не спря да работи с ръце и да намира отговори на всяка атака на тайландеца.

След три изключително здрави и оспорвани рунда съдийското решение беше в полза на Стоян Копривленски. И тримата съдии дадоха своя глас за българина, което му осигури победата без капка съмнение. Тази победа позволява на Копривленски да продължи към полуфинала на турнира на К-1. За да спечели турнира, той трябва да победи в общо три битки в един ден.

Този двубой е значителен успех за Стоян Копривленски, който успя да победи един от най-уважаваните и опитни бойци в света на кикбокса. Победата му е доказателство за неговата сила, умения и упоритост, които му дават отлични шансове за успех в предстоящите битки.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x