Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Съдът в Бургас разглежда мярката за неотклонение на убиеца, заклал мъж в Слънчев бряг (видео и снимки)

Съдът в Бургас разглежда мярката за неотклонение на убиеца, заклал мъж в Слънчев бряг (видео и снимки)

Съдът в Бургас днес разглежда мярката за неотклонение на убиеца, който закла мъж посред центъра на Слънчев бряг. Припомняме, че инцидентът стана на крайбрежната алея до хотел „Гранд“ в Слънчев бряг, където 31-годишен мъж от Кюстендил беше намушкан с нож в областта на гърдите. Пострадалият бе откаран от медицински екип, но почина от нараняването в линейката на път за УМБАЛ Бургас.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

В близост до местопроизшествието бе задържан извършителят на деянието – 38-годишен криминално проявен мъж от Ловеч. Ножът, с който е извършено убийството, бе намерен и иззет. Свидетели-очевидци на деянието са разпитани, а видеозаписи от камерите в близост до местопроизшествието са иззети за анализ. Причините за убийството са в процес на изясняване, а по случая е образувано досъдебно производство.

Към днешна дата на убиеца е назначен служебен защитник – адвокат Георги Георгиев. Адвокатът на убиеца заяви, че не разполага с повече информация за престъплението, освен тази, която е получила от медиите. В съда адвокат Георги Георгиев пледира за домашен арест за клиента си.

Прокуратурата обаче не е съгласна с искането за домашен арест. Прокурорът заяви, че убийството е извършено по особено жесток начин с нож дълъг 21 сантиметра, а свадата е започнала заради жена. Обвинението настоява убиецът да остане в следствения арест, който се намира на територията на затвора в Бургас.

Очакваме решението на съда

Очаква се съдът в Бургас да вземе решение относно мярката за неотклонение на обвиняемия в следващите часове. Инцидентът предизвика широка обществена реакция, а развитието на случая ще бъде следено отблизо.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x