Информационен сайт „Днес България” търси да назначи журналист на постоянен трудов договор. Изисквания: висока езикова култура, добра компютърна грамотност, добра комуникативност, умения за работа в екип, амбициозност, отдаденост, лоялност, коректност. Документи изпращайте на имейл: dnesbulgaria@gmail.com
Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Криминално > Съдът в Плевен остави в ареста мъж, принуждавал 2 жени да проституират

Съдът в Плевен остави в ареста мъж, принуждавал 2 жени да проституират

За постоянно в ареста остава мъж с инициали С. Б., обвинен в трафик на хора от Плевенската районна прокуратура. Най-тежката мярка е наложена от Окръжния съд в Плевен. Тя не подлежи на обжалване, съобщиха днес от прокуратурата. Според обвинението през 2019 г. при условията на опасен рецидив С. Б. набрал и транспортирал до София две жени за сексуална експлоатация. Той извършил деянието с принуда и незаконно лишаване от свобода на жертвите.

Срещу С. Б. е повдигнато обвинение и за това, че през 2019 г. при условията на опасен рецидив използвал за развратни действия същите две жени. Според събраните по делото доказателства може да се направи обосновано предположение, че С.Б. е автор на деянията. Има реална опасност обвиняемият да се укрие, както и да извърши друго престъпление, са мотивите на магистратите за постоянния арест.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x