Информационен сайт „Днес България” търси да назначи журналист на постоянен трудов договор. Изисквания: висока езикова култура, добра компютърна грамотност, добра комуникативност, умения за работа в екип, амбициозност, отдаденост, лоялност, коректност. Документи изпращайте на имейл: dnesbulgaria@gmail.com
Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Водещи новини > Татяна Дончева с кинжален удар по четворната коалиция

Татяна Дончева с кинжален удар по четворната коалиция

Бившата депутатка Татяна Дончева отправи много остри критики към управляващата коалиция. Това тя направи в студиото на БТВ по време на публицистично предаване. Дончева е категорична, че времето на коалицията изтича, като единствено войната в Украйна задържа процесите.

„Видно е, че това управление е недалновидно. Времето му изтича. Единствено войната в Украйна забавя неговото разпадане. Вижда се обаче, че всички партньори са напълно разединени. Особено тежко е положението между ПП и ИТН. И двете партии влязоха във властта, за да хапнат, да уредят свои хората, да усвояват. Заради това и станаха конфликти. Слави ясно заяви още миналата есен, че иска цялата власт. С 60 депутати той реши, че може да командва парада. След като това правителство дойде на власт, започнаха небивали кадрили. Всичко обаче си има край. Това се вижда с просто око. Потенциалът на коалицията за съвместна работа и изчерпан. Въпрос на технологично време е нещата да се случат, и да се тръгне към нови избори._- коментира Дончева.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x