Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Видео > Тихомир Янакев: Водихме тежка, но позитивна кампания със стратегия за осъществяването на нашите идеи /видео

Тихомир Янакев: Водихме тежка, но позитивна кампания със стратегия за осъществяването на нашите идеи /видео

Световноизвестната група BONEY M Xperience пристигна в Созопол за закриването на предизборната кампания на кандидатът за кмет на Община Созопол Тихомир Янакиев.

BONEY M Xperience обещават шоу, което да върне всеки в спомените му за любимите на поколения хитове и да създаде незабравими преживявания.

На созополска сцена ще „оживеят“ песните на легендарната диско група. Всички дами от настоящия състав Boney M. Xperience са свирили дълги години с покойния Боби Фарел от Boney M.

В изминалата предизборна кампания Тихомир Янакиев и неговият екип представиха на жителите на Община Созопол три стратегически проекта. Това са визия, програма и стратегия.

„Опитахме се нашата кампания да бъде насочена към хората, да бъде реална, а не да се обещават само пясъчни кули, които нямат основа. Нещата, които говорим да бъдат реални“, заяви кандидатът за кмет на Община Созопол Тихомир Янакиев.

Тихомир Янакиев коментира и нападението над своя колега Христо Бардуков, който е кандидат за кмет на созополското село Зидарово. „Ако това нападание е заради политическите ангажименти на г-н Бардуков, то това е много жалко за нашето общество. Това говори, че ние сме в упадък“, каза Тихомир Янакиев пред репортер на „Днес България“.

Летният театър на Созопол се препълни от привърженици на Тихомир Янакиев, дошли на закриването на неговата предизборна кампания, както и да се забавляват с песните на световноизвестната група BONEY M Xperience и българското участие на Елица Тодорова трио.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x