Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Трагедията в Камено поле: Семейство без дом и помощ след разрушителен пожар

Трагедията в Камено поле: Семейство без дом и помощ след разрушителен пожар

Семейство от село Камено поле, община Врачанско, изпадна в тежко положение след пожар, който унищожи тяхния дом и всички поживни вещи. Дядо Тодор и баба Иванка се грижат за две внучета, докато техната майка се бори със сериозни здравословни проблеми. Семейството, което вече е живяло с трудности, изгуби и последните си средства за съществуване.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Пожарът, предизвикан от бали със сено, избухнал веднага и бързо унищожил къщата, оставяйки ги без дом, дрехи и дори без храна. Възрастният двойки се опитват да се справят с трудностите, но са в необходимост от основни неща за живот.

Местната общност вече се ангажира с подпомагането на семейството, като събира малки суми пари и помага в разчистването на изгорелия дом. Въпреки това, финансовите ресурси са ограничени, а нуждите на семейството са нарастващи.

Ако можете и искате да помогнете на Тодор, Иванка и техните внучета, може да се свържете с местната администрация или да предоставите дарение по някакъв начин. Всяка помощ ще бъде от сърце благодарена и ще помогне да се облекчи тежката им ситуация след тази трагедия.

Ако желаете да научите повече или да дарите, можете да се свържете с местната общност или да следвате новините за развитието на ситуацията в селото Камено поле.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x