Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Три дни в Ада! Задържаха криминоген смазвал от бой майката на детето си с юмруци, ритници и метла

Три дни в Ада! Задържаха криминоген смазвал от бой майката на детето си с юмруци, ритници и метла

С постановление на прокурор в Районна прокуратура – Самоков, Териториално отделение – Ихтиман, 25-годишният К.Б. е привлечен в качеството на обвиняем по досъдебно производство за причиняване на телесна повреда и закана с убийство. Деянията са извършени при условията на домашно насилие.

В хода на разследването са събрани доказателства за това, че в периода 11.11.2023 г. – 13.11.2023 г. в гр. Ихтиман К.Б. нанесъл побой на А.А., с която живее на семейни начала и има три деца. Той нанасял удари по главата и тялото й с юмруци, ритници и дръжка от метла.

Деянието е било предшествано от системно физическо и психическо насилие над пострадалата. С действията си обвиняемият причинил на А.А. травматични увреждания – контузии и кръвонасядания.

Освен това на 12.11.2023 г. в къща в гр. Ихтиман обвиняемият се заканил с убийство на жената, което е могло да възбуди основателен страх у нея за осъществяването му.

По делото са проведени разпити на свидетели, приложени са медицински документи, протокол за освидетелстване и други писмени доказателства.

От справката за съдимост на обвиняемия К.Б. е видно, че той е осъждан за извършени умишлени престъпления от общ характер с влезли в законна сила присъди – причиняване на телесна повреда в условията на домашно насилие по отношение на същото пострадало лице.

Обвиняемият е с лоши характеристични данни, множество криминалистически регистрации, утвърдени престъпни навици и е личност с висока степен на обществена опасност. Понастоящем К.Б. е задържан за срок до 72 часа с постановление на прокурор.

Предстои да бъде внесено в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо него, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура – София.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x