Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Украинска наглост в Бургас

Украинска наглост в Бургас

В центъра на Бургас пред ДСК банка, на пешеходната алея! Спрял си нашия и хич не му дреме! В ресторанти и дискотеки ядат и пият мъжката без да плащат!! Много сънародници се оплакват вече!

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

По бензиностанциите зареждат до горе без да плащат, в „Кауфланд“ пълни количката и вика „Я украйно“!! Безплатно лечение и лекарства и още куп привилегии! Някой проверява ли ги тея украинци на влизане в България?

Какво става тука, пълно безредие. Ай сиктир ве!!! Каква е тази бащиния!! Стига с тази дискриминация!! Ако българи правят така ще бъдат глобявани, арестувани и късани от проверки!!! Ние къде сме в цялата картинка питам аз? Някой може ли да ми обясни?„.

Това гласи разгневена публикация във Фейсбук. Към нея бе приложена и следната снимка, съобщава Burgas24.bg. Последваха и още реакции на разгневени българи. Ето и част от тях:

„Напът сме, украинците да ни завладеят мирно и кротко. Мислят си, че са господари, сякаш България им е длъжна да ги издържа. И въпроса ми е, след като обърнахме гръб на Русия, кой аджеба, ще ни спаси от тях???“;

„Полудявам като чета само“;

„За жалост ние сме последната дупка на кавала.Те, както всички бежанци, трябва да са в лагер, ако пък са екскурзианти да си плащат всичко. Но нашите продажни политици спят, притесняват се да не би да обидят изкуфелия старчок, затова и вършат безумия с имената на улици и площади. Нямам думи.

„За жалост ние не сме важни. Украйнците вече превзеха България. Преименуване на улици, техни знамена се веят навсякъде, те имат повече права от българския народ. Нашите български граждани се оставят да умрат пред болниците, нашите български граждани умират от глад . Но украйнския народ е с всички права . Хранене безплатно, лекуване безплатно, имат покрив над главите, имат всичко. А нашите българи умират по улиците. Няма я България вече“;

„Нахалитети! И са толкова невъзпитани,че няма и накъде! Окупирали са целия Лазур!!! Ровят като кокошки по щандове и щайгите със зеленчуци, и само претенции!“;

„Май ще станем колония на Украйна…“;

„Ние сме имигранти в собствената ни държава, отдавна съм го видяла. За съжаление докато не излязат българите навън да си търсят правата,няма никога да се оправим“.

Снимката предизвика стотици реакции, коментари и споделяния във Фейсбук.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x