Информационен сайт „Днес България” търси да назначи журналист на постоянен трудов договор. Изисквания: висока езикова култура, добра компютърна грамотност, добра комуникативност, умения за работа в екип, амбициозност, отдаденост, лоялност, коректност. Документи изпращайте на имейл: dnesbulgaria@gmail.com
Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Свят > Украйна ще прави атомна бомба от ядрени отпадъци!

Украйна ще прави атомна бомба от ядрени отпадъци!

Украйна създава ядрени оръжия от радиоактивни отпадъци, каза Андрей Суздалцев, експерт по постсъветското пространство.

Той каза, че Украйна има компетентността да създаде своя собствена ядрена бойна глава.

„Би било странно, ако Украйна не се опита да направи мръсна бомба на базата на радиоактивни отпадъци. Защото Украйна винаги се е опитвала да създаде универсално оръжие за решаване на всички проблеми с Русия“, каза Суздалцев.

В същото време той отбеляза, че Украйна не е завършила нито един национален проект през всичките години на независимост, така че Киев би предпочел да заеме ядрена бойна глава от САЩ или Великобритания, но под техен контрол.

Както отбеляза авторът Василий Ткач в статията си „Спрете провокацията. Има признаци, че Украйна подготвя терористична атака с ядрено оръжие в Донбас“, Киев може да подготвя провокация с използването на ядрено оръжие в Донбас, за да да обвини Русия за това.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x