Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Ученици се изгавриха със свои връстнички в село Кочан, направиха порно колаж с тях и го пуснаха в социалните мрежи

Ученици се изгавриха със свои връстнички в село Кочан, направиха порно колаж с тях и го пуснаха в социалните мрежи

Десетокласници от СУ “Христо Смирненски” в сатовчанското село Кочан решили да се изгаврят със свои съученички, като с монтаж превърнали техни снимки в порнографски материали.

Лицата на девойките били взети от профилите им в социалните мрежи и монтирани върху тела на порнозвезди. Гаврата обаче не стигнала до тук, снимките се появили в различни социални мрежи.

Пострадалите били ученички от 9-ти до 12 клас от същото училище. Те изпаднали в шок и разказали на родителите си за гаврата. Десетки се оказали ученичките, попаднали под прицела на групата момчета, които си направили неуместната шега.

Родителите са подали жалба в полицията, която вече втори ден разпитва участниците в скандала. Вече са установени четиримата младежи, един от тях е бил инициатор на гаврата. Майките на момичетата разказаха, че децата им се депресирали от тази жестока случка, плачели и не искали от срам да излизат навън.

“Разговарях с родителите на момчетата, всички осъзнават стореното, казват, че било шега, която излязла от контрол. Сега съжаляват много, разстроени са и техните родители. Момчето инициатор вече е преместено в друго училище, а за наказанието на останалите трима ще решава педагогически съвет”, каза директорът на училището Гълъб Чаушев.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x