Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779
17.07.2024

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > Хамзат Чимаев и Хамзат Чимаев заедно в Бургас за BRAVE CF 86, кой ще е българинът срещу когото ще се изправи

Хамзат Чимаев и Хамзат Чимаев заедно в Бургас за BRAVE CF 86, кой ще е българинът срещу когото ще се изправи

Хамзат Чимаев, един от най-обещаващите бойци на международната сцена на MMA, ще се изправи на предизвикателство на 24-ти август в Бургас в рамките на BRAVE CF 86. Това ще бъде неговата следваща стъпка в професионалната бойна кариера, като срещата му е с български боец, когото все още не е обявено.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Заедно с Хамзат Чимаев в Бургас ще бъде и неговият колега и приятел от тренировъчния лагер – Хамзат Чимаев. Чимаев, който в момента се възстановява от лечение, е известен със своите впечатляващи успехи в UFC и е наблюдавал Мааев в борбата му към славата в света на MMA.

Очаква се и отборът на Хабиб Нурмагомедов да бъде присъствие в Бургас, заедно с техен боец, което представлява значителна подкрепа за Хамзат Чимаев.

Събитието обещава вълнуваща бойна вечер в присъствието на звездни бойци и ще бъде отлична възможност за българските фенове на MMA да видят световна класа боеве на живо.

За повече информация и потвърждения относно участието на Хамзат Чимаев и отбора на Хабиб Нурмагомедов следете бъдещите обновления от Bulgarian Fighters Agency.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x