Информационен сайт „Днес България” търси да назначи журналист на постоянен трудов договор. Изисквания: висока езикова култура, добра компютърна грамотност, добра комуникативност, умения за работа в екип, амбициозност, отдаденост, лоялност, коректност. Документи изпращайте на имейл: dnesbulgaria@gmail.com
Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Цветан Василев: Пеевски използва “Колежа” за корупционните си схеми! Трогнат съм от топлите думи към мен (видео)

Цветан Василев: Пеевски използва “Колежа” за корупционните си схеми! Трогнат съм от топлите думи към мен (видео)

Бившият благодетел на Ботев Пловдив Цветан Василев се обърна към “жълто-черните” фенове в навечерието на най-голямото събитие за половината Пловдив, а именно откриването на стадион “Христо Ботев”.

Василев, който изгради клубната база на “канарчетата” в Коматево и стартира строежа на “Колежа” през 2013 година, бе принуден да стопира ремонтните дейности след фалита на КТБ.

Здравейте скъпи ботевисти. Трогнат съм от топлите думи на благодарност, които получих от много от вас във връзка със сбъдването на дългогодишната ви мечта – построяването на стадион “Христо Ботев”.

В същото време в душата ми се борят две противоречиви чувства. Eдното съвсем естествено е чувството на радост, а другото на болка и гняв, че благодетели на клуба и на вас се явяват хора, които всъщност са неговите най-големи врагове.

За никого не е тайна, че през 2014 година организираната от дълбоката държава атака оглавявана от Делян Пеевски е в основата на всички неблагоприятни събития за клуба. Освен това със съдбините на клуба оттогава досега продължава да се разпорежда същото лице. Всички треньори в клуба оттогава досега са негови пионки.

Дори построяването на стадион “Христо Ботев” е опит от една страна да се заиграят с всички фенове на отбора, а от друга е поредната корупционна схема на Делян Пеевски и неговите партньори по кражба.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x