Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > ЦСКА отделя колосална сума за селекция

ЦСКА отделя колосална сума за селекция

Ръководството на ЦСКА – София е готово да инвестира до 5 млн. лева за нови попълнения през настоящия и зимния трансферен прозорец, съобщава Sportal.bg. За лятото “червените” са определили пет основни цели, като поне две или три от новите попълнения ще бъдат закупени с трансферни суми. Фокусът е върху чуждестранни играчи, тъй като преговорите с български футболисти от чуждестранни клубове не се осъществяват успешно поради високите финансови претенции.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

От “Борисовата градина” вече са провели сондажи, но възнагражденията на въпросните играчи надхвърлят дори тези в Лудогорец. Поради тази причина, вероятността Иван Тасев да бъде единственият българин, който ще подсили тима през лятото, е голяма.

Вече се появиха информации, че ЦСКА – София преговаря с играчи от вторите дивизии на Франция и Германия. Става въпрос за защитници, централен нападател и крило. Ако всичко върви по план, поне трима от набелязаните играчи трябва да се присъединят към лагера на отбора в Банско до седмица.

Още двама чужденци могат да се присъединят към тима в края на юли, когато първенството вече ще е започнало. Целта е да се оцени представянето на отбора в официалните мачове и на тази база да се направят необходимите попълнения.

Клубът ще чака Иван Турицов да подпише предложения му договор до 1 юли. Ако това не се случи, “червените” ще привлекат вече набелязан десен бек. В момента Турицов води преговори с Химки, но двете страни все още не са постигнали договорка.

Нововъведението в селекцията е активното участие на треньора Томислав Стипич. Нито един футболист няма да бъде привлечен без негово одобрение. Наставникът е отхвърлил някои от предложените му състезатели и е дал “да” за други. Той също е предоставил списък със свои предпочитани играчи, за част от които вече е получил зелена светлина да ги доведе на “Армията”, стига те да са по джоба на клуба.

ЦСКА – София се подготвя за интензивна селекция, с надеждата да засили тима и да подобри представянето си през предстоящия сезон.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x