Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Бургас > „Черният петък“ изкара бургазлии от домовете им и ги разпиля по молове и магазини/Видео и Снимки/

„Черният петък“ изкара бургазлии от домовете им и ги разпиля по молове и магазини/Видео и Снимки/

Дългоочакваният „Черен петък“ в Бургас превърна веригите големи магазини в човешки водовъртеж.

Хиляди бургазлии се стекоха да закупуват всякакъв вид стоки на прмоционални цени.

Най-много клиенти се наблюдават в сектор техника, където цените на телевизори, телефони, лаптопи и други технологии са драстично намалени.

„Дълго чакахме този ден и виждаме, че тази година има големи релани намаления. Спряхме се на телевизори Самсунг, които през останалото време са изключително скъпо, но днес може да се закупят на много по-ниска цена“, обяснява клиент пред репортер на Днес България на щанда за теливизори в Технополис-Бургас.

В действителност през тази година „черният петък“ е наистина ден в който можеш да „удариш кьоравото“, както обича да казва на жаргон бългъринът.

Промоционалните намаления са от 10 до 30% и се отнасят до всякакъв вид стоки. Особено привликателни са намаленията в сектора на модата. Там цените са свалени до 50% и нагоре, но най-важното е, че са реално намаление, а не поредния търговски трик.

„Много сме доволни от цените тази година. Вижда се, че действително има намаления, а не търговски трик. Ще се научи и българинът иска се малко време. Днес облякох дъщерята изцяло. Като започнеш от яке, до пуловер, панталон и обувки. Цените са повече от добри“, споделя Марина Кръстева от Славейков, която засичаме в реномирана марка за дрехи в МОЛ Галерия.

От Днес България напомняме на бургазлии, че могат да се възползват от пазаруването на „далавера“ до неделя -19.11., когато изтича срокът на големите промоции.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x