Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779
21.02.2024

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Региони > Човешка трагедия в Павел баня

Човешка трагедия в Павел баня

47-годишна жена от  Павел баня е била нахапана от куче докато разхожда своите домашни любимци, а едно от кученцата й е било умъртвено.
В момента жената е с рани от ухапванията.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Ивелина е излязла на разходка, която започва на метри от последните къщи в Павел баня. От постройка в селскостопански масив излиза агресивно куче, порода каракачанска овчарка и започва да я лае. Взема в ръце двете малки кученца, с които е излязла, но каракачанката се нахвърля и я събаря.
“Захапа ме за бедрото и ме събори на земята. След което пусна бедрото и ме захапа под мишницата, а аз държа двете кучета в ръце. След като ме пусна захапа малкото ми кученце, което беше в дясната ми ръка и започна да го дърпа”, разказва жената пред NOVA. Каракачанката захапва 3-годишния Джери и го разкъсва пред очите на Ивелина.
“Нещото, което не мога да преживея. Не мога да забравя очите му, в който го захапа. Аз го държа, той го дърпа. Не мога да забравя очите му”, казва Ивелина. „А представете си, че в ръката си държах не кучета, а 2-3-годишното си дете. Или пък, ако на мое място беше 13-годишният ми син да развежда кучетата. Какъв щеше да е изходът от цялата тази ситуация”, пита пострадалата.
Ивелина е с четири шева по крака и нахапвания в подмишницата и цялото тяло.
Сега на жената й предстои дълго лечение. Постройката до която се намира агресивното куче е собственост на софийска фирма, която работи основно по време на розобера.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x