Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Якимовският насилник Иван Попа претрепа бившата си с юмруци и камъни насред селото

Якимовският насилник Иван Попа претрепа бившата си с юмруци и камъни насред селото

Отново жестоко насилие над жена в село Якимово разтърси обществото. Мъж и жена, които били разделени от време се срещат на улицата в центъра на селото.

Мъжът е стоял на външна маса в селското кафене, когато забелязва преминаващата си бивша съпруга. Въпреки, че е имал ограничителна заповед да не се доближава до половинката си, мъжът видимо пиян започва да я нарича с вулгарни обидни епитети.

Малко след това става от масата и започва да замеря жената с камъни. Единият от тях с големи размери я удря в ръката. Започва и юмручна саморазправа.

Пострадалата Диляна Стоянова е с насинено лице и следи от удари с камъните по тялото. Насилникът, който е известен в Якимово, като Иван Попа побягва и прави опит да се укрие.

Задържан е от полицията и към настоящия момент е в ареста за 24 часа.

Стоянова е подала жалба в районото управление и се надява да удължат мярката му за задържане.

„Надявам се този път да го осъдят. Това не е единствения случай на тормоз над мен. Всеки път е едно и също-заплахи, посегателства над мен и личните ми вещи. Наскоро беше нахлул в двора ни, където беше разположен зеленчуков парник. Изкоренил всичкия разсад. Хвърлял ми е вещите на улицата. Залавян е да краде дърва и други неща. Казва, че не му пукало от полиция и съд. Постоянно повтаря, че бил Иван Попа и не му дремело от никой. Утре може да реши да ме убие“, разказва пострадалата жена пред репортер.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x