Информационен сайт „Днес България” търси да назначи журналист на постоянен трудов договор. Изисквания: висока езикова култура, добра компютърна грамотност, добра комуникативност, умения за работа в екип, амбициозност, отдаденост, лоялност, коректност. Документи изпращайте на имейл: dnesbulgaria@gmail.com
Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Криминално > 17 години затвор за британец, убил баща си в Ямболско

17 години затвор за британец, убил баща си в Ямболско

Окръжният съд в Ямбол наложи присъда от 17 години лишаване от свобода на британски гражданин с инициали К. Н. за умишлено убийство на 79-годишния му баща. Престъплението е извършено с особена жестокост в ямболското село Дряново, вечерта срещу 21 октомври 2021 г., съобщиха от държавното обвинение, цитирано от БТА.

Разследването е установило, че убийството е извършено в дома на жертвата, който е германски гражданин. По главата и тялото на възрастния мъж са нанесени множество удари с лаптоп и дървен сап, които са причинили смъртта му. Няколко дни след нанесения побой, на 27 октомври, мъжът е починал в многопрофилната болница „Д-р Иван Селимински“ в Сливен.

Наказанието трябва да бъде изтърпяно при първоначален строг режим. Присъдата на Окръжния съд в Ямбол подлежи на обжалване пред Апелативен съд – Бургас.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x