Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779
17.07.2024

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > 50 000 лв. награда обявиха родителите на изчезналата Ивана от Дупница

50 000 лв. награда обявиха родителите на изчезналата Ивана от Дупница

50 000 лв. награда обявиха родителите на 17-годишната Ивана от Дупница, която изчезна на 22-ри февруари, съобщи Нова телевизия.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

По думите им момичето се издирва вече един месец, но майката и бащата все още не разполагат с никаква информация. Нямали данни и за самото разследване. Единствената информация, която има майката на Ивана, е, че се води оперативно издирване. Родителите мислят, че на дъщеря им не се дава възможност да им се обади.

Знае се, че на 22-ри февруари родителите са подали сигнал, че Ивана не се е върнала от училище. Тя е напуснала учебните часова малко по-рано. Впоследствие при тунела на главен път Е-79 беше открито якето на момичето. Раницата пък е била оставена на класната ѝ ръководителка в Гимназията по хранително-вкусови и химически технологии.

По думите на бащата на Ивана, тя е била засечена от камери в четвъртък вечерта. Той обясни, че със сигурност не е в нейни близки.

Стотици доброволци се включиха в търсенето на момичето, но следи все още няма. Майката уточни, че издирването от МВР продължава.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x