Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Хитрата сврака с двата крака! Тарикатът Хекимян не стана кмет, изтърва 30 бона заплата в бТВ и сега ще чака да го „оправя“Баце

Хитрата сврака с двата крака! Тарикатът Хекимян не стана кмет, изтърва 30 бона заплата в бТВ и сега ще чака да го „оправя“Баце

В изключително интересна ситуация се намира доскорошният шеф на БТВ новините Антон Хекимян. Неговото положение може да се „класифицира’, като в „необрано лозе’, „плеснат с парцал“ и „прекаран, че дрънка“.

Арменецът, който захвърли шефското място в бТВ с лека ръка и се поведе по „мазните’ обещания на Баце да гради политическа кариера, се оказа в задънена улица. Участието му в изборите завърши с пълно фиаско, провал също е слабо казано.

„Обмисляйте добре дали е правилното време за смяна на работа, за да не се окажете в деликатна ситуация“, гласи едно от мемчетата след грозния му провал.

Не е тайна, че досега в бТВ Хекимян взимаше тлъста заплата от порядъка на десетки хиляди.

Това не е проблем за компания като бТВ с официална печалба от няколко десетки милиона лева.

Ако евентуално продължи, като общински съветник, Хекимян няма как да си докарва по честен и открит начин такива пари.

Все пак такава опция има, защото Хекимян е водач на листата. Не е изключено обаче да му бъде „подлята вода“ и арменското тарикатче да остане от няколко стола на земята.

Борисов не е коментирал резила още, а както знаем той обича да си измива ръцете за провалите си с бушоните в партията. Хекимян, колкото и да не му се иска е точно такъв бушон и лимон, който буквално изгоря и беше изстискан в един единствен ден.

Проблемът с Хекимян обаче е много по-сложен отколкото изглежда. Той си затръшна грозно и грубо вратата под носа за връщане назад в медията, а и не само в нея, защото публично я предаде нанасяйки и тежка имиджова щета.

Не бива да ни учудва, ако бТВ да заведе дело.

Въпросът е има ли работодател, който да наеме Хекимян на работа, след това което показа.

Дали Борисов е обещал на Хекимян сигурно местенце в системата на ГЕРБ дори при провал ще видим тепърва.

Помним и друг подобен случай с кадър на бТВ – Николай Бареков, който преуспя извън телевизията, влизайки в политиката и дори стигна до европарламента.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x