Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > Свят > Daily Mail: До дни Путин предава властта на бивш шеф на ФСБ

Daily Mail: До дни Путин предава властта на бивш шеф на ФСБ

Президентът на Руската федерация Владимир Путин трябва да се откаже от контрола над войната в Украйна за няколко дни, тъй като е с насрочена операция за онкологично заболяване, предаде „Дейли мейл“, цитирайки вътрешен човек от Кремъл.

Твърди се, че руският диктатор ще номинира за свой временен заместник Николай Патрушев, който в момента е секретар на Съвета за сигурност. Бившият директор на ФСБ се смята за архитект на военната стратегия на руската армия в Украйна. Той е и човекът, убедил Путин, че в Киев е пълно с неонацисти, пише „Стандарт„. 

Източникът, близък до Кремъл, твърди, че Путин е отлагал операцията си, която сега ще се проведе преди Деня на победата на 9 май. Има вероятност Путин да нареди масова мобилизация, защото войната му срещу Украйна до момента не върви по план и РФ търпи тежки загуби в човешка сила и техника.

Раковата операция на Путин е била насрочена за втората половина на април, но е била отложена. Източникът твърди, че руският президент има рак на стомаха, а освен това страда и от Паркинсон.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x