Моля, подавайте сигнали на номер: 0896577779

Днес България

Винаги навреме

Днес България > Blog > България > Glory с разтърсваща галавечер в София тази есен

Най-престижната кикбокс бойна верига в света Glory се завръща в България тази есен. Домакин на знаковата галавечер този път ще бъде София. Това съобщи организаторът Ренад Мехмедов, цитиран от Novini.bg.

Може да прочетете повече за нашата нова рубрика "10 гастрономически минути с Мая"  тук.

Първо в Днес България: Ренад Мехмедов за Glory 89 – Имаме увереността на Бадр Хари и Реми Боняски, че ще дойдат в Бургас – Днес България (dnesbulgaria.com)

Отново у нас ще дойдат бойци от световно ниво. Събитието ще се състои през октомври и обещава да се превърне в едно от най-емблематичните спортни състезания в цяла Европа.

Ексклузивно в „Днес България“: Бадр Хари ще се бие в Бургас на Glory 89! – Днес България (dnesbulgaria.com)

 „Тази година ще направим нещо още по-грандиозно и зрелищно. Благодаря за доверието на президента на Glory, на моите партньори Стефан Спиридонов и Стоян Китанов, както и за подкрепата на моята половинка, Галина Макавеева, която е винаги до мен“ – споделя Ренад Мехмедов.

Припомняме, че за пръв път домакин на галавечер на Glory беше град Бургас. На 7 октомври 2023 г. именно тук естонецът Уку Юрендал нокаутира Бадр Хари. Кои ще са звездите този път, ще разберете съвсем скоро.

Споделете тази новина
0 0 votes
рейтинг
абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x